Parkering

Parkeringsinformasjon for næringseiendommen på Lillestrøm.

Nytt parkeringssystem i Elvesvingen 19-23

B Anfinsen Eiendom AS har inngått avtale med APCOA for å regulere parkeringen i Elvesvingen 19-23. Det er totalt 84 plasser som er for leietagere og våre leietageres kunder. Systemet vil gi økt kvalitet og tilbud av tjenester samt økt sikkerhet på parkeringsplassen med skiltgjenkjenningssytem kombinert med overvåkning av området.

Ta kontakt for tilbud på kontraktsparkering. 

For medlemmer av Nr1Fitness har man rett til 2 timers parkering.

Sømløs parkering med skiltgjennkjenning

Med skiltgjenkjenning starter og stopper parkeringen automatisk ved inn- og utkjøringen. Du trenger ikke fysisk billett.

Følgende produkter og tjenester er tilgjengelig på dette området:

  • Parkering med gyldig mobilapp, med eller uten autotrekk. Last ned appen APCOA FLOW i Appstore eller Google Play. Registrer en profil og velg «autotrekk» i appen, så trekkes betalingen automatisk hver gang uten at du trenger å gjøre noe. Nyhet! Enkel registrering og betaling med Vipps.
  • Parkering med betaling på automat rett før avreise
  • Parkering med betaling på nett, flow.apcoa.no, innen 48 timer etter utkjøring
  • Parkering med «Park & Go». Ved å benytte dette produktet trenger du ikke foreta deg noe på stedet. kjør inn, parker og kjør ut. Du mottar faktura i etterkant. Produktet har en fastpris + gjeldende takst/pris på området.

For brukere som ikke kan laste ned appen i norske Appstore / Google Play, så kan nettsiden flow.apcoa.no brukes. Du kan enten registrere en profil eller bruke siden anonymt ved å søke etter registreringsnummer.

Last ned appen her

Slik fungerer parkering med skiltgjenkjenning

Parkering med skiltgjenkjenning (ANPR) betyr at parkeringen din registreres automatisk ved inn- og utkjøring. Kamera leser kjøretøyets nummerskilt.

ANPR står for Automatic Number Plate Recognition og gir alle parkerende en sømløs, effektiv og behagelig kundereise.